16:01
Старт порталу «Посібник - допомога школяру, студенту та вчителю»

Посібник - допомога школяру, студенту та вчителюСьогодні 18 липня 2013 року розпочинає свою роботу освітній ресурс «Посібник», робота якого буде націлена на розвиток освітньої діяльності. Наша мета включає в себе, не тільки, допомогу всім українським вчителям розв’язувати педагогічні проблеми, які щоденно постають перед ними, але й тим хто навчаються. Сайт допоможе студентам та школярам отримувати багато знань з різних галузь та дисциплін. Наша база буде постійно поповнюватись щоб інформація для вас ніколи не втрачала своєї актуальності.

Жоден користувач ресурсе не залишиться без уваги та допомоги. Ми завжди дамо відповідь на будь-яке ваше запитання пов'язане з напрямком роботи сайту.

Також самі користувачі зможуть сприяти розвиткові порталу. Всі хто матиме бажання поділитись з іншими користувачами своїми унікальними розробками, які допоможуть в досягненні поставленої меті нашого проекту.

Тож вітаю всіх зі стартом освітнього проекту нового покоління і будемо сподіватись, що наша діяльність принесе багато корисного для розвитку та підвищення рівня якості вітчизняної освіти. А також віримо в те, що наш портал буде вам цікавий та ви будете приймати участь у його розвитку.

Переглядів: 1634 | Додав: SYLER | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2

avatar
0
1 Оксана • 01:42, 23.01.2015
прочитать и написать на украинском языке твир-роздум латиськой казки Добри брати

avatar
1
2 SYLER • 20:23, 24.01.2015
Я вас трішки не зрозумів?
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]