02:17
Відкриття каталогу «Презентації»

Каталог «Презентації» на сайті «Посібник - допомога школяру, студенту та вчителю»Напевне вам багато разів доводилося шукати презентації (PowerPoint) на різні теми саме на українській мові. Але на просторах інтернету майже всі презентації на російській мові і ви самостійно виготовляли їх, тим самим марнуючи багато свого дорогоцінного часу…

Саме тому адміністрацією нашого сайту було прийнято рішення відкрити розділ, який би містив у собі велику кількість презентацій на різні теми.

І ось нарешті ми вітаємо вас з відкриттям каталогу «Презентації». Цей розділ міститиме у собі, як презентації для школярів на всі шкільні тематики, так і для студентів на всі предмети всіх напрямків, які вивчаються у вищих учбових закладах. А також ми не забули про вчителів, які полюбляють використовувати інтерактивний матеріал під час проведення уроку. І тому в каталозі «Презентації» буде розділ «Початкова школа» де ви зможете знайти багато цікавих презентацій які допоможуть вам зробити уроки набагато цікавішими.

Бажаємо вам знайти саме те, що ви шукаєте.

Переглядів: 1928 | Додав: SYLER | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]